ARHIVA B365

Cât costă biletele la meciul FRANŢA-ROMÂNIA, meciul de deschidere al EURO 2016

Faptul că selecționata România evoluează în meciul de deschidere al Euro 2016 este, din cele mai multe puncte de vedere, un lucru pozitiv, contribuind la promovarea imaginii României, echipei naționale, FRF și jucătorilor în lume.

O singură categorie de români au de suferit de pe urma faptului că tragerea la sorți i-a oferit echipei naționale această onoare: suporterii care intenționează să vizioneze la fața locului partidele turneului.

Și asta pentru că biletele la meciul de deschidere de pe 10 iunie 2016, de pe Stade de France, Saint Denis, sunt de 3-4 ori mai scumpe decât cele ale unui meci obișnuit din faza grupelor, informează profit.ro.

De altfel, biletele la Franța-România sunt cele mai scumpe din întreg turneu, cu excepția finalei.

Un bilet categoria 4 va costa un suporter român 75 de euro, de trei ori mai scump decât același tip de bilet pentru celelalte două meciuri din faza grupelor, cele cu Elveția și Albania. Pentru un bilet de categoria 3, fanii tricolori vor fi nevoiți să plătească 195 de euro (față de 55 de euro la meciurile cu Albania și Elveția), pentru unul de categoria 2, 395 de euro (față de 105 euro celelalte două meciuri), iar pentru unul de categoria 1, 595 de euro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button