BAZAR

Cât costă biletele la concertul lui Asaf Avidan, din 29 iunie

Biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului, dar şi online, pe www.myticket.ro, la următoarele categorii de preţ: early bird – 99 de lei în perioada 5 martie – 5 aprilie, regular – 129 de lei în perioada 6 aprilie – 6 mai, 139 de lei în perioada 7 mai – 7 iunie şi 149 de lei în perioada 8 iunie – 28 iunie, on the day – 160 de lei în ziua evenimentului şi la intrare, în limita biletelor disponibile.

WonderDay va aduce în prim-plan concertele live de excepţie ale unor artişti aflaţi pentru prima dată în România, dar şi producţii artistice originale, informează organizatorii, citaţi de Mediafax.

WonderDay debutează la Palatul Mogoşoaia chiar în „Anul Brâncoveanu”, care marchează 300 de ani de la martiriul Brâncovenilor, aducând astfel un omagiu marelui domnitor şi om de cultură Constantin Brâncoveanu.

Asaf Avidan, unul dintre cei mai reprezentativi artişti ai noului val, întregeşte povestea WonderDay cu un concert în premieră, pe data de 29 iunie. Considerat revelaţia şi „furtuna muzicală” a Europei, Asaf a generat o adevărată revoluţie artistică datorită stilului său unic completat de inflexiuni vocale uluitoare. De altfel, vocea sa fermecătoare a atras numeroase comparaţii cu artişti celebri precum Jeff Buckley şi Janis Joplin, criticii din întreaga lume numindu-l „un înger răguşit” şi „o forţă a naturii”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button