Cât costă activităţile extraşcolare ale copiilor de bani gata

de:
06 mai 2011
1 Afișari
Cât costă activităţile extraşcolare ale copiilor de bani gata

Pe parcursul celor trei zile de târg, vizitatorii vor putea alege din ofertele a peste 40 de companii de profil, care au şcoli de dans, de canto şi actorie, cluburi sportive, centre de limbi străine, tabere sau ateliere de creaţie. De asemenea, în premieră pentru România, bucureştenii pot opta şi pentru ofertele internaţionale a şase şcoli de vară din Marea Britanie, incluse în cadrul International Summer School Fair, potrivit Nicoleta Albert, organizatorul evenimentului.

Bucureştenii care vor să îşi trimită copiii la cursurile de echiaţie trebuie să plătească 50 de lei pentru o şedinţă de 30 de minute. Cursurile de limbi străine au preţuri începând de la 20 de lei pentru o şedinţă, în timp ce părinţii care nu au timp să stea cu copiii şi vor să îi trimită la before(after) school  trebuie să scoată din buzunar 950 de lei pe lună pentru un pachet standard, care include actvităţi recreative, efectuarea temelor, masa şi activităţi sportive. Taberele au preţuri cuprinse între 650 de lei şi 1.600 de lei, în funcţie de locaţie sau de profilul excursiei.

Potrivit Nicoletei Albert, cele mai căutate activităţi extraşcolare de către bucureştenii, cu venituri medii şi peste medii, sunt cursurile de dans, de sport – dintre acestea, tenisul şi echitaţia au cea mai mare pondere în rândul preferinţelor părinţilor – , cursurile de limbi străine, before şi after school, dar şi taberele.

Ofertele Târgului Ofertelor Extraşcolare se adresează copiilor şi adolescenţilor, care au vârsta cuprinsă în intervalul 3 ani – 18 ani. Albert, spune, însă, că scopul acestui târg este acela de a-i determina şi pe părinţi să li se alăture copiilor şi să participe la atelierele de creaţie, la cursuri sau la activităţile sportive.

Cookies