Cât câștigă un colaborator Glovo într-o zi. Sumele sunt consistente

de:
05 aug. 2019
2 Afișari
Cât câștigă un colaborator Glovo într-o zi. Sumele sunt consistente

Colaboratorii Golovo sunt din ce în ce mai vizibili pe străzile Capitalei. Cu toate acestea, puțini știu cât câștigă cu adevărat o persoană care face astfel de livrări. Sumele sunt destul de serioase, iar cei care aleg să facă asta își pot rotunji consistent veniturile.

Astfel, Glovo sau UberFoods sunt liderii acestui tip de food-delivery care folosește curieri-parteneri ce livrează mâncarea cu ajutorul aplicației instalate pe telefonul mobil. Majoritatea curierilor livrează pe biciclete, obișnuite sau electrice, dar o mică parte folosesc scutere sau chiar autoturisme cu capacitate mică, scrie dcbusiness.ro.

Majoritatea „gloverilor” sau „uberilor” spun că sumele pe care le pot câștiga după 8-9 ore de pedalat se cifrează undeva între 100 și 200 de lei pe zi. Pentru 200 de lei însă un curier trebuie să livrzee aproximativ 12 ore pe zi. Pentru mulți Glocvo și UberFoods sunt însă o sursă bună de venituri suplimentare. prin care își pot plăti diverse cheltuieli sau rate.

Aplicațiile oferă și promoții în funcție de parteneri. Astfel una din aplicații oferă un bonus de 100 de lei pentru 15 comenzi de la o rețea cunoscută de fast-food.

Cookies