Cât câştigă fiica guvernatorului BNR, Ileana Isărescu. Este şefa pe România a unui gigant IT

de:
05 mart. 2013
16 Afișari
Cât câştigă fiica guvernatorului BNR, Ileana Isărescu. Este şefa pe România a unui gigant IT

Proiectul gigantului IT in Romania este in plina desfasurare, centrul IBM din tara noastra urmand sa aiba aproape 3000 de angajati.

Negocierile dintre IBM si autoritatile romane au inceput inca din 2010, iar personajul cheie a fost, inca de atunci, Ileana Lacramioara Isarescu, fata guvernatorului BNR Mugur Isarescu, absolventa de ASE si a „Harvard Business School” din America. Lacramioara a fost numita sefa a proiectului, ea avand – conform unor surse de incredere citate de wowbiz.ro – un pachet salarial consistent: un salariu de 8.000 de euro pe luna, la care se adauga bonusuri de performanta ce-i pot rotunji venitul la 10.000 de euro lunar.

Lacramioara Isarescu are in spate o experienta bogata. Ea a detinut o firma de management, „Lissary Management”, intre 2006 si 2011, a lucrat pentru un fond de investitii la New York, intre 2004 si 2006, a fost angajata IBM la Viena, intre 2001 si 2002, iar la inceputurile carierei, dupa absolvirea facultatii, a fost analist pentru „Romanian-American Enterprise Fund”.

Cookies