ARHIVA B365

Cât câştigă cea mai frumoasă prezentatoare de ştiri din România

Andreea Berecleanu este cea mai frumoasă prezentatoare de ştiri din România, din punctul de vedere al celor mai mulţi cititori Ziare.com care au participat la sondajul „Care este cea mai frumoasă prezentatoare de ştiri din România?”

Ea a fost votată de 28,87% dintre cele 3.398 de persoane care au participat la sondaj. Pe locul doi s-a clasat Monica Dascălu, cu un punctaj 13,83% dintre respondenţi, urmată de Melania Medeleanu, aleasă de 10,98% dintre cititorii Ziare.com.

În top 10 se mai află, în ordinea voturilor primite, Mădălina Puşcalău (B1 TV – locul 4), Andreea Esca (locul 5), Simona Pătruleasa (locul 6), Iulia Vântur (locul 7), Oana Andoni (locul 8), Amalia Enache (locul 9) şi Emma Zeicescu (locul 10).

Potrivit click.ro, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, este plătită foarte bine de şefii postului de televiziune. Astfel, conform declaraţiei de avere a soţului ei, Andrei Zaharescu, purtător de cuvânt al Guvernului, ştirista a obţinut anul trecut suma de 222.004 lei brut, doar drepturi de autor. Asta înseamnă că ea a câştigat aproximativ 4.200 de euro pe lună, brut.

În comparaţie, Andrei Zaharescu a fost remunerat, ca editor şi prezentator, cu suma de 133.332 de lei, adică 2.500 de euro lunar, brut. Şi ca purtător de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu câştigă în continuare mult mai puţin decât soţia lui.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button