ARHIVA B365

Cât câștigă Steaua pentru victoria cu Ajax din Europa League

Steaua București va primi de la UEFA suma de 350.000 de euro pentru calificarea in optimile de finala ale competitiei, la care se adauga 2 milioane de euro pentru market-pool.

In plus, Steaua mizeaza si pe vanzarea biletelor pentru meciul de pe teren propriu cu Chelsea, detinatoarea UEFA Champions League. Gigi Becali estimeaza in total suma de aproximativ 2 milioane de euro, potrivit Realitatea.net. De mentionat insa faptul ca biletele la meciul cu Ajax de pe National Arena nu s-au vandut in totalitate din cauza pretului ridicat (cel mai ieftin bilet a fost 60 de lei) și a rezultatului din meciul tur. 

Steaua va incasa astfel in jur de 4 milioane de euro, dupa ce a mai obtinut alte 10 milioane pentru participarea din acest sezon al UEFA Europa League.

Steaua s-a calificat in optimile de finala ale UEFA Europa League dupa ce a eliminat la loviturile de departajare pe  Ajax. Steaua-Ajax a fost 2-0 după 90 şi, respectiv, 120 de minute, şi 4-2 la penalty-uri.

In optimile de finala, Steaua o va intalni pe Chelsea. Prima mansa va avea loc la Bucuresti, pe 7 martie, iar returul o saptamana mai tarziu, pe 14 martie, la Londra.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button