Cât câștigă parcagiii din București și de ce nu-i trage nimeni la răspundere VIDEO

de:
17 mart. 2013
0 Afișari
Cât câștigă parcagiii din București și de ce nu-i trage nimeni la răspundere VIDEO

 Numai din amenzile tăiate anul trecut primăriile din Capitală ar fi putut să aibă în conturi aproape 570 de mii de euro,  informează Realitatea.net. Asta nemaipunând la socoteală şi banii pe care i-ar fi încasat dacă parcările din Bucureşti ar fi fost puse la punct.

Bucureştiul numără peste două milioane de locuitori şi aproape tot atâtea maşini. Un milion 300 de mii de autoturisme sunt înmatriculate în Capitală, nemaipunându-le la socoteală şi pe cele peste 400.000 aflate zilnic în tranzit. Toate se bat pe cele 550.000 de locuri de parcare care există în acest moment.

„Sunt nişte paraziţi în sensul că câştigă bani nu plătesc impozite se impun fără niciun fel de disciplină, nu exista niciun fel de regulă”, declară dir. Onorific Institutul de Antropologie al Academiei Române.

Cine este de vină pentru acest fenomen, cum încurajează municipalitatea dezvolatarea lui, de ce stă poliţia cu mâinile în sân şi mai ales cum ar putea beneficia bucureştenii de pe urma parcagiilor, aflaţi dintr-un material Reporterii Realității, semnat de Cătălin Doscaș:

Cookies