LA MINE-N CARTIER

Cât a plătit primăria condusă de Robert Negoiță pentru REVELION 2015 organizat în parcul Titan. FOTO

REVELION 2015 PARCUL TITAN. Potrivit Primăriei Sectorului 3, aproximativ 7000 de bucureșteni au participat la spectacolul Revelionului 2015 organizat în Parcul Titan din Capitală.

rev

„Revelionul 2015 a fost conceput ca o călătorie imaginară în jurul lumii. În cadrul evenimentului au fost prezentate câteva dintre obiceiurile și tradițiile de Anul Nou din întreaga lume, însoţite de proiecții video și show-uri laser programate muzical”, se arată de site-ul instituției publice.

Noaptea dintre ani a debutat la Revelionul 2015 din Parcul Titan cu un moment artistic susținut de ansamblul Rapsodia Carpaților, care i-a purtat pe spectatori prin obiceiurile românești de Anul Nou. Evenimentul a fost prezentat de Sebastian Baciu și Oana Corina Ivănel.

raps

REVELION 2015 PARCUL TITAN. Pentru recitalurile live ale White Mahala, Annes, Bere Gratis, Guess Who, Dj Rynno și Sylvia, Mihai Mărgineanu și Elena Gheorghe și după miezul nopții – concertul trupei Voltaj, plus un spectaculos joc de artificii, primăria condusă de Robert Negoiță a plătit în jur de 54.500 euro.

„Pentru evenimentul „Revelion 2015″, organizat de Primăria Sectorului 3 în Parcul Titan, a fost alocată suma de 244.900 lei”, a anunțat Primăria Sectorului 3, la solicitarea B365.ro.

Vă reamintim că Primăria Sectorului 3 RAȚIONALIZEAZĂ LUMINA și CĂLDURA în școli, pentru a face economii, situaţie despre care puteţi citi mai multe, AICI. 

Un internaut a postat pe Facebook un video cu jocul de artificii, comentând „Aici sunt banii dvs. Parc Titan sector roby”.

 
Deși potrivit administrației locale evenimentul s-a bucurat de un real succes, inițiativa a fost criticată pe rețelele de socializare. Unii locuitori întrebându-se „dacă era necesară o astfel de cheltuială, dintr-un parc a transformat un bâlci”.
 
Așa s-au văzut artificiile din Parcul Titan de pe cealaltă parte a lacului:
 

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button