Cât a plătit Elena Băsescu pe zi la Spitalul Universitar, pentru că a ales să stea într-o rezervă

de:
04 sept. 2013
0 Afișari
Cât a plătit Elena Băsescu pe zi la Spitalul Universitar, pentru că a ales să stea într-o rezervă

Suma de 300 de lei pe zi pentru a fi internat într-o rezervă la Spitalul Universitar din Capitală este prevăzută într-un ordin al ministrului Sănătăţii, a explicat purtătorul de cuvânt al SUUB, doctorul Leonard Grecescu, scrie gandul.info.

„A plătit deja. Este vorba de suma de 300 de lei pe zi. În total a achitat 1.500 de lei”, a declarat, purtătorul de cuvânt al SUUB, doctorul Leonard Grecescu.

Acesta a mai explicat că suma a fost percepută în baza legislaţiei medicale.

Elena Băsescu urmează să părărsescă spitalul împreună cu fiica ei, miercuri după ora 15.00.

Cu două ore înainte de externare, în faţa Spitalului Univeristar, a fost adus un tort de 70/60 de centimetri, din ciocolată şi fructe de pădure, pe care era aşezată fundă mare roz din cremă şi era scris, tot cu roz, „Sofia – Anais”, numele pe care l-a primit nepoata preşedintelui. Tortul a fost împărţit junaliştilor şi aparţinătorilor care se aflau în faţa spitalului.

Potrivit ordinului ministrului Sănătăţii 423/2013, fiecare unitate sanitară poate percepe un tarif pentru internarea pacientului în condiţii speciale, ce nu poate depăşi însă 300 de lei pe zi.

Primul copil al Elenei Băsescu şi, în acelaşi timp, primul nepot al preşedintelui, a venit pe lume pe 1 septembrie, în ziua în care mama a împlinit un an de căsătorie cu Bogdan Ionescu.

Elena Băsescu a scris pe Facebook, într-o postare de marţi, că numele fetiţei sale este Sofia Anais Ionescu-Băsescu.

Cookies