CÂŞTIGĂTORUL MASTERCHEF 2015 este ANDREI VOICA. Anunţul- în FINALA MASTERCHEF de LUNI, 14 DECEMBRIE

de:
14 dec. 2015
10 Afișari
CÂŞTIGĂTORUL MASTERCHEF 2015 este ANDREI VOICA. Anunţul- în FINALA MASTERCHEF de LUNI, 14 DECEMBRIE

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2015:

UPDATE: Andrei Voica este câștigătorul Masterchef, conform anunțului oficial.

Luni seară, 14 decembrie, de la 20.30, PRO TV va difuza marea finală, care s-a filmat duminică, informează rtv.net, precizând că Andrei VOICA este câştigătorul.

Claudia Sima, Andrei Voica şi Liviu Balint sunt cei trei finalişti. Cei trei se vor bate diseară în preparate alese, cu speranţa că vor pune mâna pe marele premiu.

Finalistii vor avea la inceputul editiei 10 minute pentru a alege din camara MasterChef toate ingredientele necesare, care vor compune cele trei preparate ale finalei din acest sezon: un antreu, un fel principal si un desert, fiecare preparat fiind atribuit unei probe.

La finalul primei runde, concurentul cu cel mai mic punctaj va fi eliminat, ceilalti doi duelandu-se mai departe pentru marele premiu de 50.000 de euro! Antreurile exceptionale, felurile principale spectaculoase si extrem de apetisante, dar si deserturile desavarsite vor face parte din meniul special al finalei MasterChef! Nu vor lipsi tensiunea si sustinatorii infocati ai celor mai buni 3 concurenti ai acestui sezon, unul dintre acestia reusind sa obtina la cea de a doua proba trei note de 10!

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2015:

Liviu, Claudia si Andrei – parcurs ireprosabil in bucataria MasterChef

Cu 6 probe castigate, Claudia a fost capitan la o singura proba. Dintre cele peste 60 de dish-uri propuse spre jurizare, cel mai apreciat a fost un mousse de brie cu dulceata de bacon, sos de ciocolata si sirop de menta. Andrei s-a remarcat pe parcursul competitiei, castigand 4 probe, insa o singura data fiind capitan de echipa. Cel mai spectaculos preparat al lui Andrei a fost vita cu piure de cartofi si sos verde. La fel ca si ceilalti doi finalisti, Liviu a gatit peste 60 de farfurii in cadrul competitiei. Cea mai apreciata farfurie de catre juriul MasterChef a fost un desert: lava cake cu fructe de padure.

Claudia Sima are 29 de ani si este manager de proiect in Bucuresti. Ea s-a decis sa participe la MasterChef pentru ca a avut o presimtire ca anul 2015 ii va aduce multe suprize si bucurii placute. Un an in care sa poata evolua mult, in care sa-si depaseasca limitele culinare. Dupa cum afirma, „gateste cu foarte mult drag si bucurie”, iar cea mai urmarita competitie culinara reprezinta pentru ea „cadrul perfect pentru a evolua, invata si mai ale pentru a-mi manifesta in toate formele posibile bucuria pe care o am in suflet de fiecare data cand gatesc”.

CÂŞTIGĂTOR MASTERCHEF 2015:

Andrei Voica Marian este un manager de restaurant din Madrid. Pasionat de fotbal si pescuit, Andrei s-a inscris la MasterChef dornic sa invete lucruri noi, sa-si imbogateasca vocabularul culinar. Pentru Andrei MasterChef a reprezentat si „o oportunitate de a ma intoarce acasa, o oportunitate de a-si indeplini un vis, acela de a deveni bucatar profesionist!”.

Liviu Balint, in varsta de 32 de ani, s-a inscris la MasterChef la indemnul prietenilor sai. Isi doreste ca in urma acestei experiente culinare sa-si creeze o cariera stabila. Pasionat de bucatarie italiana, ii place sa gateasca corect alimentele, fiind foarte atent la detalii. Foarte rabdator si calculat, Liviu a castigat pe parcursul acestui sezon MasterChef nu mai putin de 4 probe, fiind capitan de 2 ori.

Pentru Andrei, MasterChef 2015 a reprezentat și o oportunitate de a se întoarce acasă, în România, dar şi o ocazie de a-și îndeplini un vis, acela de a deveni bucătar profesionist! Iată că astrele i-au fost favorabile, iar viaţa sa a luat o întorsătură la 180 de grade.

Cookies