Câștigătorul marelui premiu de la JOKER a intrat în posesia premiului.

de:
30 iun. 2015
0 Afișari
Câștigătorul marelui premiu de la JOKER a intrat în posesia premiului.

Luni, 29 iunie, s-a prezentat la sediul Loteriei Romane pentru a-si ridica premiul castigatorul marelui premiu la Joker, premiu obtinut la tragerea Joker de duminica, 28 iunie, anunță Loteria Română într-un comunicat remis redacției.

Reamintim faptul ca biletul norocos a fost jucat la agentia 40-089 din Calarasi si a fost completat cu 3 variante simple si un numar la Noroc Plus.

Duminică, 28 iunie, au avut loc noi extrageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc, după ce la tragerile loto de joi, 25 iunie, Loteria Română a acordat 11.342 de câştiguri în valoare totală de 616.346 lei.

Pe langa premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obtinut si doua castiguri de categoria a II-a, castigul total obtinut fiind de 8.420.070,68 lei.

Jucatorul care a reusit sa ghiceasca combinatia norocoasa nu a dorit sa-si faca publica indentitatea, este un barbat din Calarasi, de varsta medie, jucator fidel la toate jocurile loto.

A aflat ca este castigatorul marelui premiu la Joker de la televizor. Intrebat fiind ce s-a gandit sa fac cu banii, ne-a declarat ca isi doreste sa-i investeasca dar ca se gandeste si sa ajute persoane nevoiase.

Cookies