SMART CITY

Câștigătorii competiției șahiste „Cupa SocialXChange & Chess” din Sectorul 6

Desfăşurat în sistem eleveţian, conform regulamentului FIDE, turneul şahist a fost înregistrat la Federaţia Română de şah pentru omologarea rezultatelor şi acordarea punctelor aferente. Arbitrajul a fost asigurat de Chirila Radu-Cătălin – arbitru Internaţional şi Baciu Ştefan – arbitru atestat, premiile constând în diplome, cupe, medalii, cărţi de şah, pisese şi tabla de şah.

Concursul s-a adresat juniorilor cu vârste între 8 şi 14 ani şi a avut loc în incinta „Centrului de servicii sociale de recuperare”, situat în str. Bascov, nr. 14-18, Bucureşti, au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 6.

Clasamentul pentru categoria 14 ani:

Locul I- Baciu Radu George – Clubul Central de şah, Bucureşti

Locul II -Gheorghiu Alexandru Dan – Acs Master Mind Bucureşti

Locul III- Mihul Rareş Cristian – Cs Alcor Bucureşti

Clasamentul pentru categoria 12 ani:

Locul I- Musteaţă Darius Gabriel Orlan – Cs Alcor Bucureşti

Locul II -Teodorescu Luca Nicolae – Acs M.M. Mihail Marin Bucureşti

Locul III- Ilieş Răzvan Alexandru – Cs Alcor Bucureşti

Clasamentul pentru categoria de 8 ani:

Locul I- Caea Lucas Daniel – Cs Otopeni

Locul II -David Andrei – Clubul Central de şah Bucureşti

Locul III- Rădoi Matei – Cs Otopeni.

Evenimentul promovează atât sportul minţii cât şi noul proiect SocialXChange, derulat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

Magazinul SocialXChange primeşte donaţii în produse de strictă necesitate pe care le pune la dispoziţia persoanelor defavorizate în schimbul efectuării unor activităţi în folosul comunităţii. Sistemul de puncte, care exclude aportul banilor, precum şi stimularea actelor caritabile prin servicii cu caracter social, de abilitare, recuperare şi agrement, fac din acest proiect un concept inedit pe piaţa serviciilor sociale din România.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button