„Băiatul din ultima bancă”, în această seară, la TNB. Vezi cine merge diseară la piesa de teatru.

de:
29 feb. 2012
1 afișări

Petrescu Denisa Maria, Alex Antonache, Bianca Rusu, Mihaela Parvulescu şi Roxana Bursuc au câştigat cate o invitaţie dublă la piesa de teatru “Băiatul din ultima bancă”, marca TNB, un spectacol despre adolescenţi, care va avea loc în această seară, începând cu ora 19.30, la sala Amfiteatru. Invitaţiile pot fi ridicate cu buletinul de identitate, doar inainte de începerea spectacolului, de la intrarea în TNB.

Băiatul din ultima bancă
Miercuri, 29 februarie, ora 19.30
Teatrul Naţional Bucureşti

Distribuţia:

Germán: Mihai Călin
Juana, soţia lui Germán: Brânduşa Mircea
Rafa, tatăl: Dan Tudor
Ester, soţia lui Rafa: Diana Dumbravă
Claudio, elevul lui Germán:
Rareş Florin Stoica
Rafa, elevul lui Germán: Andrei Chiran

Un profesor de liceu corectează lucrările pe care le-a dat elevilor săi, lucrări cu titlul „Cum mi-am petrecut ultimul weekend”. Fiecare lucrare i se pare mai proastă decât precedenta. Până îi cade în mână lucrarea băiatului cel tăcut, care stă în ultima bancă. Profesorul o citeşte de câteva ori, ca să fie sigur că nu-l înşală ochii. Pornind de la această compunere surprinzătoare, între adult şi tânăr se creează o legătură deopotrivă profundă şi primejdioasă. Periculoasă pentru ei şi pentru cei din jurul lor.

Băiatul din ultima bancă este o piesă despre maeştri şi discipoli; despre părinţi şi copii; despre oameni care au văzut prea mult şi oameni care învaţă să privească. O piesă despre plăcerea de a te amesteca în vieţile altora şi despre riscul de a confunda viaţa cu literatura. O piesă despre cei ce aleg ultima bancă: aceea de unde se văd toate celelalte. Juan Mayorga

mai multe pe www.tnb.ro

Cookies