BAZAR

CINE A CÂȘTIGAT NEXT STAR, JOI, 11 DECEMBRIE 2014. Rareș Maris a câștigat finala de popularitate

CÂŞTIGĂTOR NEXT STAR, JOI, 11 DECEMBRIE 2014. Trofeul „Next Star” din finala de popularitate al celui de-al patrulea sezon merge către Rareș Maris, băiatul care a interpretat magistral piesa lui Beyonce, „Halo”, potrivit a1.ro.

NEXT STAR, JOI, 11 DECEMBRIE 2014. Emisiunea NEXT STAR se apropie cu pasi repezi de finalul unui sezon incendiar. Joi, 11 decembrie, Dan Negru a avut sarcina de a modera finala de popularitate in care publicul i-a putut urmari la lucru pe cei mai indragiti concurenti.

NEXT STAR, JOI, 11 DECEMBRIE 2014. In aceasta editie a emisiunii s-a vorbit foarte mult si despre talismane norocoase. Pepe, unul dintre cei cinci jurati ai show-ului, a marturisit ca si el obisnuieste sa aiba la el un talisman care sa-l fereasca de evenimente neplacute.

Desi multi nu cred in astfel de superstitii, Pepe a declarat ca talismanul cu rol de amuleta i-a adus intotdeauna noroc, scrie mondonews.ro.

NEXT STAR, JOI, 11 DECEMBRIE 2014. „Este o moneda speciala pe care am gasit-o, iar de atunci mi-a mers foarte bine. O consider o amuleta”, a povestit Pepe.

Şi Rares Maris, câştigătorul finalei de popularitate a purtat obiectul sau norocos pe scena de la „Next Star”. De altfel, amuleta lui Rares a fost cea care l-a determinat pe juratul Pepe sa le arate telespectatorilor talismanul sau.

CÂŞTIGĂTOR NEXT STAR, JOI, 11 DECEMBRIE 2014. Castigatorul finalei de popularitate a fost stabilit de votul telespectatorilor printr-un SMS.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button