Câştigător MasterChef, urmărit penal pentru distrugere

de:
12 aug. 2015
0 Afișari
Câştigător MasterChef, urmărit penal pentru distrugere

Castigatorul MasterChef si Radu Lazar, tatal fostei sale iubite, se cearta de mai mult timp, informează wowbiz.ro.

Ciprian a avut o relatie cu fiica lui Lazar timp de 4 ani, pana cand aceasta i-a descoperit in telefon cateva fotografii nud cu o alta concurenta, Odette, ocupanta locului doi in respectivul sezon. Tatal iubitei nu a fost niciodata de acord cu relatia celor doi, fapt care l-ar fi determinat pe bucatar sa se razbune, crede Lazar.

Cu cativa ani in urma am divortat de sotia mea, iar la momantul respectiv trebuia sa eliberez apartamentul in care am locuit. Atunci am inceput sa primesc telefoane de la Ciprian, prin care ma soma sa plec mai repede din casa pentru ca vrea sa se mute el cu fiica mea. Ma suna noaptea si ma injura, iar apoi am inceput sa-mi gasesc masina vandalizata in parcare. Ulterior am montat o camera de supraveghere pe balcon si am parcat-o in dreptul unei alte camere de la bancomatul unei banci. Asa mi-am dat seama ca el era cel care imi zgaria masina si-mi taia cauciucurile”, spune Radu Lazar.

„Am fost peste tot sa-mi fac dreptate. Am ajuns chiar si la DNA. Pana la urma, acum o luna s-a dat o decizie de redeschidere a urmaririi penale la Judecatoria Craiova. Practic, dosarul s-a intors de unde a plecat, la faza de ancheta”, a mai spus craioveanul. Pe data de 10 iulie 2015, Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova a primit avizul judecatorilor pentru redeschiderea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de distrugere si marturie mincinoasa.

Cookies