Câștigător Chefi la cuțite. Meniurile din finală vor putea fi comandate acasă

16 iun. 2021
414 afișări
Câștigător Chefi la cuțite. Meniurile din finală vor putea fi comandate acasă

Câștigător Chefi la cuțite. Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei sunt în marea finală a sezonului 9 Chefi la cuțite.

Finala Chefi la cuțite vine cu o surpriză uriașă pentru telespectatori. Antena 1 a anunțat că fanii show-ului își vor putea comanda preparatele din finală.

Telespectatorii se vor putea delecta cu aperitive, main-course sau desert. Toate preparatele care vor fi gătite în finala show-ului culinar se vor regăsi în meniurile Tazz by eMag. Comenzile se vor putea face în marile orașe ale țării.

Câștigătorul trofeului de 30.000 de euro de la Chefi la cuțite va fi aflat curând, după ce participanții au luptat din greu în semifinală. Ei au trecut prin trei probe de foc, finala nefiind lipsită de provocări și preparate care să le dea dureri de cap.

Câștigător Chefi la cuțite. Trei concurenți au ajuns în finală

Marea finală vine cu emoții și orgolii greu de egalat, în timp ce răbdarea și tensiunea vor fi tot mai greu de suportat pentru cei trei concurenți. Narcisa Birjaru, Elena Matei și Cătălin Amarandei au o ultimă provocare finală pentru care au nevoie de ajutorul colegilor din competiție.

Sorin Bontea a precizat că telespectatorii pot comanda meniurile de finală de pe Tazz by eMag.

„Este pentru prima dată în istoria unui show culinar în România, când telespectatorii pot gusta din meniurile finaliștilor. Pofta și curiozitatea e mare. Sunt 6 orașe mari din România unde se pot face comenzile și livrarea Timișoara, Iași Cluj, Brașov, Constanța și București”.

Cookies