BAZAR

CÂŞTIGĂTOR BAKE OFF ROMÂNIA 2016. Daniel Ion a câştigat BAKE OFF ROMÂNIA 2016

CÂŞTIGĂTOR BAKE OFF ROMÂNIA 2016. Daniel Ion, Irina Bucur și Răzva Stratulat au fost cei tri finaliști, care s-au luptat pentru trofeu de cel mai bun cofetar amator. Pentru etapa finală a competiției, jurații Alex Stan, Simona Pope si Tudor Constantinescu au pregătit probe spectaculoase și dificile. De această dată, concurenții au fost puși în fața unei provocări aparte, fiecare probă desfășurată pe parcursul finalei Bake Off Romania având ca temă petrecerea de nuntă.

Momentele de tensiune au început încă de la Proba de semnatură, acolo unde Robert, Irina si Daniel au avut de realizat Turta Miresei. După 2 ore și jumătate de muncă, Robert a primit cele mai multe aprecieri din partea juraților. A urmat Proba Tehnică, unde concurenții au avut de realizat un tort Croquembouche, cu un decor special, apoi un candy bar cu tema „o nuntă ca în povești”.

CÂŞTIGĂTOR BAKE OFF ROMÂNIA 2016. La proba finală au rămas doar Daniel și Irina care au avut de pregătit câte un tort de nuntă. După șase ore de muncă, Daniel Ion a fost desemnat câștigător, el fiind de altfel și preferatul publicului care a urmărit emisiunea.

Daniel Ioan a crescut încă din copilărie cu dor de cozonac. Mama lui nu știa să facă, iar de sărbători mai primea de la vecini câte o felie de cozonac făcut în casă. Gustul i-a rămas amintire și tocmai acest produs l-a motivat să se apuce de gătit, cozonacul fiind și primul desert pe care l-a făcut.

CÂŞTIGĂTOR BAKE OFF ROMÂNIA 2016. Cofetăria a început ca un hobby pentru el, iar acum își petrece foarte mult timp descoperind rețete noi. În emisiunea jurizată de Simona Pope, Alexandru Stan şi Tudor Constantinescu, tânărul s-a descurcat de minune. Telespectatorii au putut vedea un bărbat nonconformist, plin de tatuaje, care este pasionat de sport şi de viaţa sănătoasă.

CÂŞTIGĂTOR BAKE OFF ROMÂNIA 2016. Daniel Ioan a fost unul dintre concurenţii foarte buni care au primit de-a lungul ediţiilor şi titlul de bucătarul săptămânii şi aprecierile colegilor lui şi ale juraţilor care erau cu ochii pe concurenţi, scrie romaniatv.net. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button