Câştigătoarele competiţiei Dove @ Brand Film Festival

de:
23 sept. 2011
1 afișări
Câştigătoarele competiţiei Dove @ Brand Film Festival

Câştigătoarele competiţiei Dove Men+Care

Proiecţia celor mai bune 13 scurtmetraje create de comunitate la competiţia desfăşurată pe TheCreator.ro/DoveMen

Singurul festival de scurtmetraje create de consumatori pentru branduri vine în Bucureşti. Vino să vedem poveştile brandurilor spuse în film de consumatori şi selecţii ale celor mai bune reclame din lume.

Intr-o perioada in care majoritatea brandurilor par a-si dori sa castige Campionatul Promotiilor, trecand campaniile de imagine pe banca de rezerve pe termen nedeterminat, IQads invita consumatorii sa dea glas brandurilor curajoase, care inca mai au o poveste de spus. Brand Film Festival (BFF) este primul festival din Romania in care brandurile dau brief-uri consumatorilor pentru a realiza clipuri sau scurtmetraje.

“Facem BFF pentru ca stim ca publicitatea generata de consumatori pentru brandurile lor preferate este umana si credibila. Pentru ca avem o comunitate foarte activa si creativa, care de-abia asteapta sa genereze idei. Pentru ca noi credem in povestile consumatorilor despre branduri. Si, mai ales, pentru ca ne place publicitatea buna si ne pare rau ca o vedem tot mai rar.”, a declarat Marius Cristea, Managing Director Blue Idea, compania care detine IQads.

Accesul la toate evenimentele BFF este gratuit.

Cookies