ȘTIRI

Câştigă volumul „Letopiseţul de argint”, de Rodica Ojog Braşoveanu! O campanie Nemira şi B365.ro

Oare dacă Dimitrie Cantemir ar fi trăit astăzi, intra pe prima pagină a ziarelor? Sau prindea ştirile în prime-time? Tare ne temem că nu. Sau poate că ar trebui să ne bucuram: dacă Dimitrie Cantemir ar fi trăit astăzi, cel mai probabil ar fi fost un geek care facea cinste României în lume şi despre care, din păcate, nu s-ar fi ştiut mai nimic.

În romanul Rodicăi Ojog Braşoveanu ce apare miercuri, 4 martie, la chioşcurile de presă însă, „Letopiseţul de argint”, marele cărturar român ocupă o poziţie centrală. Intrigi boiereşti, comploturi, deghizări, lupte pentru tron, poveşti de dragoste – toate acestea incită la lectură şi atrag cititorul în misterul unei lumi demult apuse.

CONCURS!

Ca în fiecare săptămână, trei cititori B365.ro pot câştiga un volum  „Letopiseţul de argint”, dacă răspund corect la următoarea întrebare: Câte titluri au apărut până acum în campania Rodica Ojog Braşoveanu desfăşurată şi la chioşcurile de presă?

Cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați marţi, 10 martie, în Secțiunea Comentarii a acestui articol.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail și numărul de telefon în câmpurile dedicate acestora, pentru a te putea contacta, dacă ești ales câștigător (informațiile nu vor fi făcute publice). Cei trei câştigători îşi vor putea ridica premiul începând de miercuri, între orele 10-18, de la sediul Nemira (Str. Chişcani nr. 25 -27).Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button