Câștigă ultima carte din cadrul campaniei Rodica Ojog Brașoveanu, „O bombă pentru revelion”!

de:
27 mai 2015
0 Afișari
Câștigă ultima carte din cadrul campaniei Rodica Ojog Brașoveanu, „O bombă pentru revelion

Miercuri, 27 mai, cititorii fideli ai Rodicăi Ojog-Braşoveanu trebuie să se grăbească la chioşcurile de presă!

„O bombă pentru revelion”, un alt titlu INEDIT al marii autoare şi ULTIMUL AL ACESTEI CAMPANII aşteaptă să-l citiţi!

Acţiunea are loc într-o singură noapte, 31 decembrie, de la ora 19:00 şi până la 7:20. Altminteri, să recunoaştem, o noapte nefastă pentru colonelul Dăneţ şi locotenentul Moşoianu, pentru că, în loc să se pregătească de Revelion, sunt angajaţi într-o „cursă drăcească” după o bombă care insistă să îşi schimbe proprietarul.

CONCURS!

Ca în fiecare săptămână, trei cititori pot câștiga un exemplar din această carte, dacă răspund corect la următoarea întrebare: Care este titlul iniţial cu care a fost publicat romanul „O bombă pentru revelion”?

Cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați marţi, 2  iunie, în Secțiunea Comentarii a acestui articol.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail și numărul de telefon în câmpurile dedicate acestora, pentru a te putea contacta, dacă ești ales câștigător (informațiile nu vor fi făcute publice). Cei trei câştigători îşi vor putea ridica premiul începând de miercuri, între orele 10-18, de la sediul Nemira (Str. Chişcani nr. 25 -27).

Cookies