Câştigă romanul „Nopţi Albe pentru Minerva”, marca Rodica Ojog Braşoveanu, oferit de editura Nemira!

de:
20 mai 2015
28 Afișari
Câştigă romanul

Din data de 20 mai, pe iubitorii marii scriitoare Rodica Ojog Braşoveanu îi aşteaptă un nou titlu la chioşcurile de presă – „Nopţi albe pentru Minerva”.

Premisa? Asasinarea unui inginer îi face pe poliţiştii bucureşteni să abandoneze confortul birourilor, dar numai pentru a descoperi o localitate din România în care s-a instalat teama că ucigaşul ar putea umbla liber printre ei. Circul se amplifică pe măsură ce tot mai mulţi oameni raportează întâlniri cu ipoteticul criminal. Panica atinge culmi impresionante şi în cele din urmă cetăţenii ajung la concluzia că cel mai bine este să se baricadeze într-un muzeu.

CONCURS!

Ca în fiecare săptămână, trei cititori B365.ro vor câştiga un exemplar din acest roman, cu un răspuns corect la următoarea întrebare: În ce an a fost publicat prima oară romanul „Nopţi albe pentru Minerva”?

Cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați marţi, 26 mai, în Secțiunea Comentarii a acestui articol.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail și numărul de telefon în câmpurile dedicate acestora, pentru a te putea contacta, dacă ești ales câștigător (informațiile nu vor fi făcute publice). Cei trei câştigători îşi vor putea ridica premiul începând de miercuri, între orele 10-18, de la sediul Nemira (Str. Chişcani nr. 25 -27).


Cookies