ȘTIRI

Câştigă romanul de spionaj „Întâlnire la Elysee”, semnat de Rodica Ojog-Braşoveanu!

Călăuziţi de Rodica Ojog-Braşoveanu, facem o călătorie în timp şi ne întoarcem în România din vremea Primului Război Mondial, spre a fi martori la o poveste de spionaj. Cât despre acţiune, deşi este plasată în perioada războiului, nu avem de-a face cu frontul, cu lupte directe ori cu decese în bătălii. Fiind un roman de spionaj, în „Întâlnire la Elysee” vorbim mai degrabă de culise şi de strategii. Zvonuri, măsluiri, trădări şi escapade amoroase se întâlnesc într-un roman în care imprevizibilul pândeşte la fiecare pagină.

Ca în fiecare săptămână, puteţi câştiga şi trei exemplare din acest roman ce apare miercuri, 18 martie, la chioşcurile de presă, dacă răspundeţi corect la următoarea întrebare: La ce preţ pot fi cumpărate titlurile ce apar împreună cu ziarul Libertatea în campania Rodica Ojog Braşoveanu?

Cei trei câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați marţi, 24 martie, în Secțiunea Comentarii a acestui articol.

Important: Semnează comentariul cu numele din buletin și completează adresa de e-mail și numărul de telefon în câmpurile dedicate acestora, pentru a te putea contacta, dacă ești ales câștigător (informațiile nu vor fi făcute publice). Cei trei câştigători îşi vor putea ridica premiul începând de miercuri, între orele 10-18, de la sediul Nemira (Str. Chişcani nr. 25 -27).Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button