ȘTIRI

Câştigă o invitaţie dublă la piesa JOCUL REGILOR, pusă în scenă de trupa Teatrului Evreiesc de Stat

JOCUL REGILOR – Joi, 12 februarie, ora 19.00, Teatrul Nottara, sala Horia Lovinescu

DISTRIBUȚIA: Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Andrei Finți

REGIA: Felix Alexa

SINOPSIS: Ce ar trebui să facă o femeie când este asaltată de doi nebuni? Primul îi salvează trupul, cel de-al doilea îi deschide sufletul. Primul este generos, bogat, mărinimos, iar cel de-al doilea este spiritual și plin de farmec. Primul este isteric; în schimb, cel de-al doilea este coleric. Primul te amenință că se va sinucide, cel de-al doilea că se va lăsa ucis de naziști. Ce poate face o femeie care ține, în egală masură, la amândoi? Piesa lui Kohout este scrisă cu ironie, subtilitate și umor negru. Există o anumită nebunie tragi-comică în reacţiile tuturor personajelor din acest spectacol. Dramele reale se
amestecă cu ridicolul situațiilor, minciunile cu adevărul, şi numai astfel „jocul vieții” devine complet.

CONCURS! Câştigă o invitatie dubla la aceasta piesa, răspunzând, printr-un comentariu, la întrebarea „Cine este regizorul piesei Jocul regilor?”. Câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi şi va fi anunţat miercuri, 11 februarie,  în Secţiunea Comentarii a acestui articol. Invitaţia dublă va fi ridicată joi, 12 februarie, înainte de spectacol, de la intrare.

Important! Semnează comentariul cu numele din buletin, pentru a-ţi putea ridica invitaţia dublă pe baza lui, dacă eşti ales câştigător. Lasa-ne totodată adresa de e-mail şi numărul de telefon, în câmpurile aferente (nu vor fi făcute publice), ca să te putem anunţa.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button