Câștigă o invitație dublă la piesa de teatru „In 4D”! Vineri, la Sala Media a TNB, în cadrul FNTi

de:
05 nov. 2014
0 Afișari
Câștigă o invitație dublă la piesa de teatru

Festivalul Naţional de Teatru INDEPENDENT aduce în București producţii independente din întreaga ţară, workshop-uri pe teme relevante legate de funcționarea și sustenabilitatea în zona de teatru independent, facilitează întâlniri, dezbateri și dialoguri pe teme legate de organizarea și funcționarea sectorului de teatrul independent pentru o mai bună vizibilitate și pentru crearea unui context în care toți cei implicați să se bucure de deplină libertate artistică și recunoaștere a activității lor.

În cadrul FNTi, va fi pusă în scenă şi piesa In 4D, regizată de Ovidiu Caița, vineri, 7 noiembrie, de la orele 19.30, in Sala Media a TNB.

Cât de mult din ce știm despre iubire e informație preluată din ficțiunile altora și cât e realitate personală? Există vreo diferență între cele două? În 4D urmărește modul în care patru personaje își creează și interpretează viața și relațiile prin prisma filmelor preferate. Realizând mai mult sau mai puțin ce li se întâmplă, ele se îndrăgostesc, se despart și se urăsc, adoptând roluri care sunt imitații ale altor roluri, produse străine ale unor autori necunoscuți, care devin însă formatoare de percepții, concepții și prejudecăți.

Scenariu: Alexa Băcanu

Cu: Raluca Mara, Oana Mardare, Valentin Oncu, Doru Taloș

Regia: Ovidiu Caița

CONCURS! Câştigă o invitaţie dublă la piesa In 4D, răspunzând, printr-un comentariu la acest articol, la întrebarea Cine este regizorul piesei In 4D? Doi câştigători vor fi anunţaţi, joi, 6 noiembrie, în Secțiunea Comentarii a acestui articol, şi îşi vor putea ridica invitaţia dublă vineri, de la intrarea la spectacol.

IMPORTANT! Semneaza comentariul cu numele din buletin, pentru a-ți putea ridica invitația pe baza lui, înainte de spectacol.

Cookies