ARHIVA B365

CONCURS Câştigă o invitaţie dublă la baletul Lacul Lebedelor, de la Opera Naţională Bucureşti

„De la vârsta de nouă ani am văzut toate reprezentaţiile spectacolului Lacul lebedelor, am crescut şi am visat cu acest spectacol. Nu ştiu ce mă fascina…poate măiestria coregrafului Oleg Danovski, dansatorii sau toate împreună”, apreciază coregraful Gheorghe Iancu. 

Marele dansator şi coregraf Gheorghe Iancu aduce în faţa publicului bucureştean un spectacol de balet ce şi-a lăsat puternic amprenta în sufletul, dar şi în cariera sa artistică – Lacul lebedelor, de Piotr Ilici Ceaikovski. La o distanţă de cinci ani de la naşterea spectacolului, Gheorghe Iancu îşi

continuă visul la Opera Naţională Bucureşti, prin punerea în scenă a acestuia, cu o nouă companie de balet a teatrului liric.
„La o reluare, după atâta timp, a spectacolului Lacul lebedelor aş spune că avem o premieră. Compania de balet nu mai este aceeaşi ca la premiera din 2008, am luat-o aproape de la capăt. Bineînţeles, simt acea nervozitate cu privire la reacţia publicului, dar în acelaşi timp am pace, fiindcă ştiu cum a reacţionat data trecută”, a declarat Gheorghe Iancu.

Dirijor – Iurie Florea

Odette/Odile: Bianca Fota
Siegfried: Robert Enache
Deirfgeis: Bogdan Plopeanu
Regina Mamă: Laura Blică
Beno: Vlad Toader
Prietenii lui Beno: Oana Babuşka, Andra Ionete, Shuhey Yoshida
Pretendenta: Marina Minoiu
Părinţii pretendentei: Beatrice Şerbănescu, Antonel Oprescu
Patru lebede mari: Gabriela Popovici, Marina Minoiu, Sena Hidaka, Bianca Stoicheciu
Patru lebede mici: Oana Babuşka, Mariya Lozanova, Reina Yagura, Rin Okuno
Mireasă Ceardaş: Mariya Lozanova
Mireasă Spaniol: Bianca Stoicheciu
Mireasă Napolitan: Rin Okuno
Mireasă Mazurkă: Marina Minoiu
Majordomul: Dragoş Condurache
Suita reginei: Camelia Ţaga, Ileana Sora, George Mocanu, Răducu Milea

Spectacolul va avea loc pe 26 iunie , de la ora 19.00. Pentru a câştiga o invitaţie dublă, lasă un comentariu cu răspunsul la întrebarea: Cine va interpreta rolul majordomului în spectacolul Lacul Lebedelor? Nu uita să te semnezi cu numele din buletin. Câştigătorul va fi anunţat pe 25 iunie, la prânz.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button