ȘTIRI

Câştigă cinci bestselleruri internaţionale marca Andrea Camilleri! Concursuri- în fiecare vineri!

Andrea Camilleri este scriitorul italian al momentului, îndrăgit mai ales pentru că dă viaţă Comisarului Montalbano – un gurmand cinic, dar cu mult simţ al umorului, care se confruntă cu cele mai neaşteptate crime. Aventurile lui au fascinat peste 10 milioane de cititori care au cumpărat seria şi alte mii de spectatori din toată lumea care l-au urmărit în serialul italian omonim, difuzat şi în România în anul 2010.

În fiecare vineri, timp de cinci săptămâni, sunteţi invitaţi să participaţi la concursul organizat pe B365.ro, în urma căruia puteţi câştiga unul dintre cele cinci titluri oferite de editura Nemira. Pe 29 august, demarăm concursurile cu primul roman din serie, „Forma apei”.

 

Şi pentru că în aceste romane Sicilia prinde viaţă cu mirosurile, culorile şi gusturile ei, poţi câştiga o excursie de cinci zile, pentru două persoane, în fascinanta insulă mediteraneană. Tot ce trebuie să faci este să cumperi seria de 5 cărţi şi să participi la tombolă completând talonul din Libertatea cu răspunsul corect la întrebarea din cartea săptămânii. 

Sponsor: ABC tours, agenţia ta de încredere de peste 20 de ani!
Campanie susţinută de Radio 21 şi B365.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button