Câștig de 85.948 euro la Moody Monsters, pe Vlad Cazino

de:
11 sept. 2019
0 afișări
Câștig de 85.948 euro la Moody Monsters, pe Vlad Cazino

Un astfel de premiu este cea mai bună dovadă cu privire la faptul că inclusiv la minigames și sloturi online se pot realiza câștiguri impresionante. Evident, sume mari sunt câștigate frecvent, însă câștigurile de proporții atât de grandioase sunt mai rare. Norocoasa câștigătoare a dezvăluit faptul că apreciază mult platforma celor de la Vlad Cazino, unde joacă frecvent în special în secțiunea de bingo și minigames, chiar dacă a testat ocazional și alte facilități de divertisment.

„Am ales această platformă de jocuri pentru că mi s-a părut o paltformă prietenoasă în primul rând. Am încercat și alte platforme, mi s-a părut mai prietenoasă aplicația, mi s-a părut că merg destul de bine și joculețele, dar și Bingo, aveam mai multe opțiuni și asta m-a încântat”, spune câștigătoarea premiului de 85.948 euro la Moody Monsters pe vladcazino.ro.

Un asemenea câștig poate avea diverse destinații, iar jucătoarea norocoasă spune că nu a decis exact cum va folosi impresionanta sumă. Chiar dacă primul impuls este pentru oricine să facă unele cheltuieli mari, jucătoarea se pare că are o atitudine foarte echilibrată: își dorește ca mare parte din câștig să le direcționeze spre economii și investiții, o decizie cu siguranță inspirată!

Deținut de un grup internațional de top din care face parte și celebrul brand Unibet (prezent de asemenea în România, lider pe segmentul de pariuri sportive online), Vlad Cazino este primul cazino online românesc, o abordare unică, special destinată pieței locale. Astfel, Vlad Cazino este un produs local ce folosește experiența internațională de succes a grupului care îl deține.

Orice român cu vârsta de cel puțin 18 ani și care poate folosi un dispozitiv conectat la internet se poate bucura de divertisment de calitate în jocurile de cazino, live cazino sau bingo. De asemenea, se poate încerca norocul la mesele de blackjack sau la ruletă. Tot mai mulți jucători descoperă și plăcerea jocurilor de bingo online.

Cookies