Castelul Bran şi mâncarea românească i-au cucerit pe actorii veniţi la COMIC CON 2014

de:
12 mai 2014
2 Afișari
Castelul Bran şi mâncarea românească i-au cucerit pe actorii veniţi la COMIC CON 2014

COMIC CON 2014: 

Actorii Jason Momoa, care a jucat în serialul de succes „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, Mark Sheppard, care a jucat în „Supernatural”, şi Natalia Tena, care a jucat în seria „Harry Potter” şi „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”, s-au declarat încântaţi de mâncarea românească, precizând că micii, cârnaţii şi vinul le-au plăcut foarte mult.

De asemenea, aceştia au încercat să viziteze România şi au spus că trebuie să revină în ţara noastră pentru a merge în cât mai multe locuri. Mark Sheppard nu a apucat să viziteze România, dar a spus că va reveni pentru a sta mai multe zile, astfel încât să vadă cât mai multe locuri.

COMIC CON 2014: 

În schimb, Jason Momoa a vizitat castelul Bran. De altfel, o fotografie cu Jason Momoa în faţa castelului, însoţită de textul „Dracula castle. Amazing Romania is super cool” (Castelul Dracula. Uimitoarea Românie este foarte cool), a fost publicată pe pagina de Facebook a postului HBO, televiziune care difuzează serialul „Urzeala tronurilor„.

East European Comic Con s-a desfăşurat de vineri până duminică, la Romexpo şi Hotel Pullman din Bucureşti, acest eveniment fiind cea mai mare convenţie a pasionaţilor de jocuri, filme, seriale, benzi desenate, manga din Europa de Est, având ca sursă de inspiraţie Comic Con de la San Diego.

Cookies