ARHIVA B365

Case de vacanţă pe roţi la 9.000 euro şi apartamente la 26.500 euro, la Târgul Imobiliar Naţional

La tIMOn, cei care vor sa cumpere o locuinta pot gasi oferta a peste 200 de ansambluri rezidentiale situate atat in zone centrale, cat si semicentrale si periferice, dar si in tara, acoperind toate categoriile de pret si nevoi.

Organizatorii tIMOn pun la dispozitia celor interesati sa cumpere o locuinta o oferta de circa 5.000 de locuinte finalizate, cu preturi pornind de la 21.500 euro pentru o garsoniera in Sectorul 4. Cele mai ieftine apartamente de 2 camere vor fi vandute la preturi incepand de la 26.500 euro (Sectorul 4 Bucuresti), in timp ce preturile minime pentru apartamentele de 3 camere sunt de 34.500 euro.

Un segment important din oferta imobiliara prezenta la targ este reprezentata de vile, cel mai mic pret pentru o astfel de locuinta fiind de 50.000 euro, într-un ansamblu rezidential din Corbeanca.

Cel mai mare pret la targ este de 1,5 milioane euro, pentru o vila in zona Domenii.

Pe langa locuintele traditionale si in acest an la targ va fi disponibila la vanzare si casa de vacanta pe roti, cu living, dormitor, baie si bucatarie, la preturi incepand de la 9.000 de euro.

La tIMOn vor participa peste 100 de companii imobiliare dezvoltatori, agentii, brokeri, companii de consultanta, precum si Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL).

ANL, la a doua prezenta consecutiva in cadrul tIMOn, va aduce in atentia publicului oferta de locuinte derulate prin programe precum „Locuinte pentru tineri”sau „Locuinte prin credit ipotecar”.

Discounturile si ofertele sunt nelipsite si la aceasta editie a targului, cei mai multi dintre expozanti oferind locurile de parcare, boxe sau bucatarii utilate, incluse in pretul de vanzare al locuintei. Astfel, cumparatorii pot face economii de pana la 15.000 de euro, doar din aceste facilitati.

Alte oferte pe care dezvoltatorii le pregatesc in cadrului targului sunt discounturi care merg pana la cateva mii de euro sau la 20% din valoarea initiala, vouchere cadou sau vacante pentru doua persoane la Praga, Istanbul sau Viena.

Cei care vor un Upgrade imobiliar, pot opta pentru programul „Schimba locuinta ta veche cu una noua”, produs realizat de Coldwell Banker Affiliates of Romania, care incurajeaza achizitia unei proprietati noi achitand contravaloarea acesteia (integral sau partial) cu pretul obtinut pe apartamentul vechi aflat in proprietate.

Cum poţi reduce factura la gaze cu până la 30%

In premiera pentru un targ imobiliar romanesc, la tIMOn va fi prezent şi Bogdan Dobrica, un tanar inventator roman. Acesta va prezenta, pe parcursul celor 4 zile de targ, proaspat inventatul dispozitiv TERMNET- Sistemul Inteligent Integrat de Control al Centralelor Termice Individuale sau, mai simplu, termostatul inteligent care reduce drastic facturile de gaze.

Dispozitivul functioneaza cu senzori de temperatura wireless, dar este conectat si la internet si la alte baze de date, astfel incat poate stabili cu exactitate functiile de transfer termic, eficienta izolatiei existente etc, astfel incat poate regla o temperatura constanta, reduce riscul de aparitie a igrasiei sau a umiditatii si, mai ales, reduce facturile la gaze cu 30%.

„Îmbinând concepte inovatoare derivate din Teoria Jocurilor dezvoltată de John Nash – laureat Nobel și protagonistul filmului „A beautiful mind”, TERMNET – Sistemul Inteligent Integrat de Control al Centralelor Termice Individuale din blocurile de locuințe permite reducerea consumului de energie cu un procent de 15 până la 30% față de soluțiile comerciale disponibile pe piață, fără a afecta în niciun fel gradul de confort al locuințelor, ales individual de fiecare locatar”, a declarat Bogdan Dobrica, inventatorul TERMNET.

Fiind rodul a peste trei ani de cercetare, TERMNET este un dispozitiv inteligent care colectează informații atât prin intermediul senzorilor de temperatură wireless cât și din surse externe de date pentru a stabili proprietățile termice ale anvelopei blocului de locuințe, a funcțiilor de transfer termic între apartamente și a eficienței izolației termice existente, totul pentru a crește eficiența încălzirii și stabilirii confortului termic.

TERMNET folosește pentru controlul centralelor termice individuale protocolul OpenTherm, implementat în peste 99.5% dintre acestea putând fi astfel integrat pe tot parcursul ciclului de viață al unui bloc de locuințe, fără a necesita modificări costisitoare la sistemele termice deja instalate. Pentru utilizatorul final, TERMNET implementează o interfață intuitivă, simplă, pentru stabilirea uniformă a temperaturii în locuință lucru care, pe lângă creșterea gradului de confort termic, împiedică procesele de condensare și de instalare a igrasiei.

Simularea introducerii TERMNET în toate blocurile de locuințe care folosesc centrale individuale de apartament de pe teritoriul Municipiului București în perioada 1 ianuarie 2014 – 28 februarie 2014 arată scăderea costurilor cu gazele naturale cu un minimum de 19.78 milioane de euro față de costurile înregistrate pentru respectiva perioadă.

„Sustinem, ca de fiecare data, industria imobiliara si inventica romaneasca si vom fi mandri sa gazduim si pe viitor astfel de tinere talente”, a precizat Vlad Vlasceanu, directorul tIMOn.

Editia de primavara 2014 a tIMOn va avea loc in perioada 24-27 aprilie in Piata Constitutiei. Ajuns la a XXIV-a editie, tIMOn va aduce un numar record de oferte exclusive, peste 1.500 de locuinte fiind promovate cu caracter exclusiv in cele patru zile ale evenimentului. tIMOn va reuni 2.000 metri patrati spatii de expozitie indoor si 2.000 metri patrati expozitie outdoor.

Programul de vizitare a tIMOn este de joi pana sambata de la ora 10.00 la 20.00 si duminica intre 10.00 si 17.00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button