ARHIVA B365

Case de la 9.600 euro și apartamente de la ANL, la târgul Imobiliar Naţional din București

Ajuns la a XXIII-a ediţie, târgul Imobiliar Naţional va aduce un număr record de oferte exclusive, peste 1.000 de unităţi din 35 de proiecte fiind promovate cu caracter exclusiv în cele patru zile ale evenimentului, anunță organizatorii tIMOn. În total, la tIMOn cei care vor să cumpere o locuinţă pot găsi oferte din peste 100 de ansambluri rezidenţiale situate atât în zone centrale cât şi semicentrale şi periferice, care acoperă toate categoriile de preţ şi nevoi.

O altă premieră la tIMOn va fi prezenţa Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL) cu o ofertă de locuinţe.
„Salutăm iniţiativa ANL de a se deschide către marele public şi suntem onoraţi să îi avem ca oaspeţi în mijlocul dezvoltatorilor imobiliari. tIMOn poate spune acum, fără urmă de dubiu, că deţine întreaga ofertă imobiliară a momentului”, a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn.

Cel mai mic preț din târg este de 9600 euro + TVA și este valabil pentru o casa de la SiProTrading, iar cel mai mare preț este de 1.612.000 euro + TVA,  pentru un penthouse de 6 camere în ansamblul Alia.

La tIMOn vor participa peste 100 de companii, din care mai mult de 20 sunt participari exclusive. Oferta tIMOn cuprinde peste 4.000 de locuinţe care beneficiaza de discounturi si promotii pe perioada targului, in proiecte care acoperă toate zonele Bucureştiului. Timp de 4 zile vizitatorii vor putea rezerva locuințe la prețuri promoționale oferite de catre companiile expozante și vor putea beneficia de discounturi suplimentare, disponibile doar în perioada târgului.

In cadrul tIMOn vor fi prezente și obiecte de mobilier, finisaje și decoratiuni pentru casă și grădină, dar și oferte ale Tiriac Auto.

Programul de vizitare a tIMOn este de joi până sâmbătă de la ora 10.00 la 20.00 şi duminică între orele 10.00 şi 16.00.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button