Căsătoriile la Starea Civilă Sector 6 permise doar pentru maxim 10 persoane

de:
13 mart. 2020
83 Afișari
Căsătoriile la Starea Civilă Sector 6 permise doar pentru maxim 10 persoane

Astfel, potrivit Hotărârii nr. 4/11.03.2020, începând cu 12.03.2020 şi până la data de 27.03.2020, inclusiv, cu posibilitatea prelungirii, se suspendă activitatea cu publicul la Serviciul Biroul Unic din cadrul Primăriei Sectorului 6, precum şi la toate instituţiile descentralizate. Exceptate de la această decizie sunt următoarele instituții sau servicii aflate în subordinea Consiliului Local:

Serviciul Stare Civilă, cu activităţile desfăşurate în cadrul biroului Înregistrări Naşteri şi a biroului Înregistrări Decese. Persoanele programate în vederea încheierii căsătoriei vor putea fi însoţite în ziua oficierii de maximum 10 persoane. La birourile de evidenţă a persoanelor se va asigura eliberarea actelor de identitate numai în cazuri speciale, temeinic justificate: pierderi, distrugeri, furturi, expirate;
La Centrul de Sănătate Multifuncţional „Sf. Nectarie”, activitatea în specializările Stomatologie, Recuperare şi Medicina Muncii vor fi sistate, restul specializărilor din cadrul centrului vor funcţiona în continuare.

Foarte important de știut este că, potrivit aceleiași hotărâri, avizele de funcţionare se vor prelungi automat până la sfârșitul lunii martie, prin grija funcţionarilor cu atribuţii în acest sens. Măsura vizează şi autorizaţiile şi acordurile de funcţionare, inclusiv documentele ce se află în curs de procesare.

Atât la Biroul Unic, cât și la serviciile descentralizate, activitatea de relaţii cu publicul pentru persoanele fizice şi juridice se va desfăşura prin telefon (0376.204.319), prin corespondenţă poştală (Calea Plevnei nr. 147-149, Sector 6, București) şi corespondență electronică ([email protected]).
Informații suplimentare pot fi regăsite pe www.primarie6.ro.

 

Cookies