BAZAR

Căsătorii pe bandă rulantă în Sectorul 2: aproape 500 de bucureşteni au spus „DA” la Starea Civilă GALERIE FOTO

Tineri şi dornici să păşească pe calea vieţii alături de sufletul pereche, cei 126 de miri din Sectorul 2 care s-au căsătorit sâmbătă, au avut şansa să afle direct de la cele 160 de cupluri “veterane” secretul longevităţii unui mariaj fericit şi de cursă lungă care a străbătut mai bine de 50 de ani de viaţă.

Primarul Neculai Onţanu a amenajat trei locuri speciale unde s-au oficiat căsătoriile, două săli în interiorul instituţiei, pentru cuplurile noi şi al treilea în faţa acesteia unde s-a sărbătorit Nunta de Aur.

La cea de-a XIII-a ediţie a proiectului „Nunţi de Aur” – derulat de peste patru ani de Primăria Sectorului 2, administraţia locală a sărbătorit 160 de cupluri care au traversat peste 50 de ani de căsnicie.

Alături de fericiţii longevivi care au aflat secretul căsătoriei durabile, s-au aflat şi cei aproximativ 1500 de invitaţi ai acestora, veniţi să le fie alături în petrecerea specială organizată pentru ei.

Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoţi condus de episcopul vicar patriarhal, Ciprian Câmpineanu, atmosfera fiind ulterior întreţinută de corul Divina Armonie.

De la începutul anului până în prezent, Primăria Sectorului 2 a oficiat 966 de căsătorii, în acelaşi interval fiind înregistrate şi 133 de divorţuri.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button