ARHIVA B365

Casa Rusu va deschide un nou magazin în Bucureşti

Casa Rusu, compania de retail a producatorului de mobilier Rus Savitar din România, va inaugura săptămâna viitoare cel de-al patrulea magazin din Bucureşti, sub un nou concept. Situată în zona de Est a Capitalei, în Cadrul Centrului Comercial Carrefour Colentina, noua locaţie va deveni accesibilă pentru public începând cu data de 6 martie.

„Noul nostru magazin va ocupa o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi şi va avea un concept diferit faţă de celelalte 27 de locaţii pe care le deţinem în toată ţara. Astfel, magazinul din zona Colentina va dispune, pe lângă o gamă largă de mobilier, şi de o suprafaţă generoasă ce va pune la dispoziţia clienţilor obiecte de decoraţiuni şi uz casnic”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al companiei, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Potrivit afirmaţiilor sale, locaţia ce urmează a fi inaugurată va dispune de 30 de ambiente diferite, conform tendințelor actuale, cu mobilă Casa Rusu, şi de noua colecție de decorațiuni Cassima – obiecte decorative, tablouri, flori ornamentale, veselă, tacâmuri și articole pentru bucătărie.

Acesta a subliniat, de asemenea, că investiţia în noul magazin face parte dintr-un amplu plan de extindere al companiei pentru anul în curs.

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapiţat.  În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 27 de magazine, proprii şi în regim de francize, noua locaţie din Bucureşti fiind cea de-a 28-a a reţelei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button