Casa Rusu a inaugurat un nou magazin în Capitală, în urma unei investiţii de 500.000 de euro

de:
04 mart. 2015
1 Afișari
Casa Rusu a inaugurat un nou magazin în Capitală, în urma unei investiţii de 500.000 de euro

Noul magazin Casa Rusu, care va include noua gamă de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic Cassima, este amplasat în Centrul Comercial Colentina din Bucureşti şi va fi deschis publicului începând de vineri.

„Noul nostru magazin va fi deschis publicului începând cu data de 6 martie şi reprezintă un concept nou, în care am pus accent pe dezvoltarea de ambiente deosebite care să ofere clienţilor o perspectivă mai clară asupra produselor ce le pot găsi în oferta Casa Rusu. În plus, odată cu deschiderea acestei locaţii, am lansat şi brandul propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Acesta a subliniat, de asemenea, că magazinul din Colentina este a 28-a locaţie Casa Rusu.

„Investiția pentru amenajarea noului magazin s-a ridicat la 500.000 euro şi estimăm că cifra de afaceri a Casa Rusu Colentina va fi de 3 milioane de euro”, a mai spus Cristian Rusu, precizând că noul magazin a creat 42 de noi locuri de muncă.

Reprezentantul companiei a mai afirmat că lansarea noii game de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic a venit ca un pas firesc în dezvoltarea sortimentului din magazinele Casa Rusu, având ca scop oferirea clienţilor o gamă completă home&deco. Potrivit lui Cristian Rusu, gama de decorațiuni Cassima va atrage vânzări ridicate și va reprezenta 30% din business-ul realizat în noul  magazin Casa Rusu.

În ceea ce priveşte business-ul consolidat al grupului Rus Savitar – Casa Rusu, reprezentantul companiei a subliniat că anul trecut cifra de afaceri a raportat o creştere cu circa 25% comparativ cu 2013, în timp ce profitul a crescut cu 85%.

Casa Rusu este compania de retail a producătorului  Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapiţat. În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 27 de magazine, noua locaţie din Bucureşti fiind cea de-a 28-a a reţelei.

Cookies