Casa Mița Biciclista din București se redeschide, după 80 de ani, cu un Mare Bal. Evenimentul este sold out, dar ARCEN promite alte surprize în decembrie

03 nov. 2022
23710 afișări
Casa Mița Biciclista din București se redeschide, după 80 de ani, cu un Mare Bal. Evenimentul este sold out, dar ARCEN promite alte surprize în decembrie
Casa Mița Biciclista din București se redeschide, după 80 de ani, cu un Mare Bal. Evenimentul este sold out, dar ARCEN promite alte surprize în decembrie. Sursa foto: Facebook/ ARCEN

Mare Bal la București. ARCEN anunță că, după 80 de ani, se redeschide casa Mița Biciclista – cea mai discutată femeie din perioada interbelică. Biletele s-au vândut ca pâinea caldă, dar organizatorii îi asigură pe entuziaști că în luna decembrie urmează alte evenimente.

Casa Mița Biciclista din București se redeschide după 80 de ani

Asociația Română pentru Cultură, Educație și Normalitate (ARCEN) a făcut marele anunț:

„După 80 de ani, casa Mița Biciclista se redeschide cu un Mare Bal”, transmite ARCEN într-o postare pe Facebook.

Evenimentul are loc în noaptea de 19 spre 20 noiembrie. Balul celebrează redeschiderea cunoscutei case istorice din inima Bucureștiului cu o petrecere memorabilă. Totodată, ARCEN transmite că acest bal „face publică promisiunea viitorului stabiliment creativ”.

Marele Bal are și un cod vestimentar: negru și alb, șic. Penele de struț nu sunt obligatorii, dar Mița Biciclista le găsea fabuloase.

De asemenea, accesul la petrecere se face pe bază de mască, acesta fiind inclusă în prețul biletului.

Evenimentul din 19 noiembrie este sold-out, iar un bilet la Marele Bal s-a vândut cu 120 de lei.

ARCEN: „În decembrie ne revedem La Mița Biciclista”

Reprezentanții ARCEN au anunțat că petrecerea din data de 19 noiembrie este doar începutul, iar în decembrie vor organiza mai multe evenimente ce vor avea loc la casa Mița Biciclista din București.

„Suntem copleșiți de entuziasmul cu care ați răspuns Marelui Bal de deschiderea a casei Mița Biciclista. Cu toate ca evenimentul este sold out, 19 noiembrie este doar începutul! În decembrie ne revedem La Mița Biciclista cu mai multe evenimente despre care vom vorbi curând”, transmite sursa citată.

Casa Mița Biciclista a fost naționalizată în anul 1946 și ocupată de comuniști. Palatul „bombonieră” a fost restaurat în anul 1985, apoi, după anul 1989, a fost lăsat în paragină și abia în 2017 a fost consolidat și restaurat de o firma spaniolă care a cumpărat imobilul de la moștenitorii Miței.

Cookies