Casa lui Gigi Becali și baza de antrenament a FCSB au fost vandalizate de ultrași. Latifundiarul a supărat suporterii: Vreau să facă pușcărie! | VIDEO

15 nov. 2021
175 afișări
Casa lui Gigi Becali și baza de antrenament a FCSB au fost vandalizate de ultrași. Latifundiarul a supărat suporterii: Vreau să facă pușcărie! | VIDEO
Casa lui Gigi Becali și baza de antrenament a FCSB au fost vandalizată de ultrași. Latifundiarul a supărat suporterii: Vreau să facă pușcărie! | VIDEO

Casa omului de afaceri Gigi Becali, mai exact zidurile exterioare, și baza de antrenament a FCSB din Berceni au fost vandalizată de ultrași în cursul nopții trecute. Latifundiarul pare că și-a supărat suporterii după ultimele decizii luate la echipă. Acum, a cerut ajutorul poliției pentru descoperirea celor implicați și vrea ca aceștia să ajungă la închisoare.

Zidurile care înconjoară palatul lui Gigi Becali, patronul FCSB, a fost vandalizate de ultrașii supărați că omul de afaceri a ales să schimbe din nou antrenorul. Mai mult, baza de antrenament a clubului sportiv a fost de asemenea atacată, fiind scrise o serie de mesaje dure la adresa latifundiarului. Ulterior, acesta a chemat poliția, iar în acest moment se caută infractorii care au recurs la aceste gesuri.

Casa Manu-Auschnitt, un moment istoric al Capitalei și una dintre reședințele lui Gigi Becali, a fost vandalizată de către fani.

sursa foto: gsp.ro

„Mori Gigi Satana”, “Pleacă”, au scris fanii FCSB pe zidurile palatului aflat pe Aleea Alexandru din București. Ulterior, Becali a depus o plângere, iar Poliţia a venit la baza FCSB din Berceni, dar şi la palatul omului de afaceri pentru cercetări.

Casa lui Gigi Becali, vandalizată

Se pare că suporterii FCSB nu au primit prea bine vestea plecării antrenorului Edi Iordănescu de la echipă și s-au răzbunat pe Gigi Becali. Aceștia au vandalizat atât cantonamentul roș-albaștrilor, cât și palatul omului de afaceri, situat pe Aleea Alexandru din București, în zona Aviatorilor.

Centrul de antrenament din Berceni, vandalizat cu înjurături la adresa lui Gigi Becali
Centrul de antrenament din Berceni, vandalizat cu înjurături la adresa lui Gigi Becali. sursa foto: gsp.ro

În noaptea plecării antrenorului de la echipă, suporterii din Peluza Nord, cei care au rămas alături de FCSB, au pătruns în baza de pregătire din cartierul Berceni și au scris pe pereții clădirilor insulte la adresa omului de afaceri Gigi Becali.

„Văd că au început tot cu d-astea, cu amenințări. Nu le răspund, am chemat miliția, procuratura, vor lua camerele de luat vederi să vadă. Le-am și spus că am vorbit cu Mustață și aseară voiau să vină la mine acasă. Eu i-am zis: «cât ai fost la pușcărie, era liniște. Ai ieșit, nu mai e», a transmis Becali luni dimineață.

Reacția omului de afaceri a fost una pe măsură

Becali spune că are o societate care plătește impozite și taxe și vrea să stea liniștit, motiv pentru care a cerut intervenția poliție în această privință.

Suporterii spun că ei nu vor sta așa. Fac eu ceva ilegal? Nu cred! Eu administrez o societate, plătesc taxe și impozite și vreau liniște. Nu vreau să am de-a face cu suporterii. Cum a venit Mustață de la pușcărie, nu mai e liniște. El instigă tot! Acum vor lua toate camerele, am zis că vreau să răspundă penal, să facă pușcărie ca să stea liniștiți. Să le spună nevestele, copiii, să stea liniștiți.

Protest al suporterilor? Să accepte primăria protest împotriva unei societăți? E societate privată, ai ceva la cap, cum să dați așa ceva? Să facă în fiecare zi, nici nu mă interesează”, a transmis omul de afaceri, patronul FCSB.

„Pleacă” și „Mori, Gigi” au scris suporterii pe gard.

 

Ce spun suporterii

Mai mult, înainte să vandalizeze baza de pregătire din Berceni, suporterii supărați din Peluza Nord au postat un comunicat prin care lansau o serie de atacturi ironice la adresa lui Gigi Becali după plecarea lui Edi Iordănescu de la cârma echipei.

„Cu deosebit respect și bucurie în suflet suntem absolut încântați de noile / vechile schimbări din clubul nostru. Apreciem dorința de dialog dar o considerăm absolut inutilă atât timp cât visul oricărui suporter a devenit realitate!

Ne-am dori mereu ca patronul să fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofițer de presă, contabil, șef la marketing și mai ales antrenor! Ne-au lipsit cele 5 schimbări la pauză, fotbalul spectaculos fără rezultate, lipsa oricărei perspective la câștigarea campionatului sau la o participare decentă în cupele europene.

Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruși jucatorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevarat această echipă.

Un prim pas important și ratat până acum ar fi un nou stadion, în spatele vilei din Pipera, fără tribune (dă-i dracu de suporteri, pot merge la alte echipe) unde patronul multi funcțional să poata fi și șef de galerie, suporter de rând sau ultras feroce (poate și putin huligan). Viața noastră are sens acum!”, arată un comunicat postat pe Facebook de Peluza Nord Steaua, într-o notă extrem de ironică.

Cookies