Casa din București a lui Sergiu Nicolaescu a fost scoasă la vânzare. Prețul poate fi plătit și în Bitcoin

15 oct. 2022
47521 afișări
Casa din București a lui Sergiu Nicolaescu a fost scoasă la vânzare. Prețul poate fi plătit și în Bitcoin
Casa din București a lui Sergiu Nicolaescu a fost scoasă la vânzare. Prețul poate fi plătit și în Bitcoin / Sursă foto: Agerpres

Casa din București a regizorului Sergiu Nicolaescu a fost scoasă la vânzare. Prețul imobilului din centrul Capitalei, în care a trăit marele regizor, este unul destul de mare însă poate fi achitat în Bitcoin.

Casa din București a lui Sergiu Nicolaescu a fost scoasă la vânzare

Casa se află într-o zonă bună a Capitalei, iar faptul că aici a locuit „Comisarul Miclovan” nu face decât să crească valoare imobilului respectiv, conform Știripesurse.ro.

Pentru a atrage cât mai mulți oameni care ar putea fi interesați să achiziționeze locuința, agenții imobiliari au anunțat că prețul poate fi plătit sub orice formă preferă cumpărătorul. Chiar și Bitcoin.

Marele regizor și actor Sergiu Nicolaescu a murit în anul 2013, la vârsta de 82 de ani. Decesul a intervenit în urma unor complicații cardiace și pulmonare ce nu au răspuns la tratament. Acesta s-a stins din viață la Spitalul Elias din București.

Cât costă imobilul

Casa ce tocmai a fost scoasă la vânzare, la 9 ani de la decesul regizorului, se află în Dorobanți și are o suprafață de 212 metri pătrați. Prețul ajunge până la 4.000 de euro pe mp.

Locuința are:

  • O sufragerie spațioasă,
  • Două dormitoare cu două băi,
  • O cameră de relaxare.

Pe lângă asta, persoana ce va cumpăra casa va beneficia și de un loc de parcare în garajul care se află la subsolul clădirii din care face parte imobilul.

Odată cu anunțul de vânzare a fost transmis și prețul cerul. Astfel că, locuința regizorului va fi vândută pentru 930.000 de euro.

Așa cum am amintit anterior, imobilul poate fi achitat și prin cea mai cunoscută monedă virtuală. În cazul în care cumpărătorul vrea sa achite în acest mod, acesta va avea de plătit 47,27 Bitcoin.

Cookies