Casă de 550.000 euro, vândută de Aurelia Cristea, propusă pentru un portofoliu de ministru

de:
04 mart. 2014
3 Afișari
Casă de 550.000 euro, vândută de Aurelia Cristea, propusă pentru un portofoliu de ministru

Premierul Victor Ponta a anuntat luni, 3 martie, componenta noului Guvern. Printre ministrii nou-propusi se numara si Aurelia Cristea (46 de ani) care ar urma sa ocupe functia de ministru delegat pentru Dialog Social si Societate Civila in locul Doinei Pana, aceasta din urma propusa la randul ei sa ocupe functia de ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura.

Aurelia Cristea este deputat PSD de Cluj, vicepresedinte al filialei locale si a fost timp de 4 ani, din iulie 2006 pana in februarie 2010, membru al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, in trecut activand in piata asigurarilor (UNITA).

Potrivit declaratiei sale de avere din iunie anul trecut, Aurelia Cristea a vandut in februarie 2013 un imobil din Strada Constantin Brancoveanu, Cluj-Napoca, pentru 550.000 de euro, catre Calin Marin Vaduva. Cumparatorul vilei Aureliei Cristea activeaza in domeniul tehnologiei informatiei, prin firma ZZH Investment, Cluj-Napoca.

Initial, vila a fost scoasa la vanzare cu 750.000 de euro, scrie Stiri de Cluj, care noteaza ca aceasta casa are o surprafata utila de 320 de metri patrati si este construita pe un teren de 460 de metri patrati.

„Solidaritate, echilibru, egalitate, justitie si echitate sociala sunt cateva din principiile care m-au determinat sa devin membru al PSD si m-au calauzit de la organizatia de tineret, din 1999, si pana mai recent cand am fost aleasa vicepresedinte al PSD Cluj in 2010, consilier judetean si apoi deputat de Cluj in 2012. Sunt adepta mesajului pozitiv in politica si nu a dinamitarii unei idei sau a unui proiect, fara a oferi o alternativa, fiind convinsa ca politica nu este un rau necesar, asa cum suntem tentati multi sa spunem, ci este modalitatea noastra de a construi impreuna, de a ne gospodari resursele”, scrie Aurelia Cristea pe blogul personal, la Biografie.

Sursa: hotnews.ro

Cookies