Casa Cameliei Voiculescu, spartă de hoţi

de:
16 iul. 2013
0 Afișari
Casa Cameliei Voiculescu, spartă de hoţi

Locuinţa ar fi fost spartă între 11 şi 13 iulie, când Camelia Voiculescu era plecată, potrivit Realitatea.net.

Nimeni nu îşi explică cum au putut hoţii să intre în clădire pentru că la intrarea în bloc există un interfon care trebuie mai întâi accesat.

„Ceea ce este surprinzător si este absolut inexplicabil este ca din locuinta nu au dispărut niciun fel de bunuri. Mai este fără explicaţie şi împrejurarea că nu s-a găsit în apartament nicio amprentă, nici măcar cea a doamnei Voiculescu”, a spus Gheorghe Mateuţ, avocatul Cameliei Voiculescu.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz şi a întocmit un dosar penal pentru tentativă de furt. „Colegii mei s-au deplasat la faţa locului, au efectuat cercetarea, au folosit şi un câine de urmă. „Cercetările sunt continuate de către secţia 2 poliţie pentru identificarea autorilor şi stabilşierea situaţiei de fapt”, a declarat Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

La scurt timp după ce locuinţa Cameliei Voiculescu a fost spartă aceasta a luat legătura cu o firmă care se ocupă cu sisteme de securitate pentru montarea unei camere de supraveghere la intrarea în apartament.

În urma incidentului, Camelia Voiculescu s-a mutat din locuinţa de pe Şos. Kiseleff.

Cookies