ȘTIRI

Cartierul gunoaielor: 200 de tone de gunoi ridicate de pe o singură stradă din Ferentari

Două sute de tone de gunoi menajer au fost ridicate, marți, de pe o singură stradă din cartierul Ferentari. 

Şase camioane, două buldozere şi aproape treizeci de muncitori au fost trimişi în misiune pe strada Bega, din sectorul 5 al Capitalei. Aveau de ridicat aproape 200 de tone de gunoi. Movilele ajungeau, pe alocuri, până la primul etaj al unui bloc.

Gunoaiele s-au adunat în mai puţin de jumătate de an de la ultima curăţenie generală. Atunci, Primăria a adus şi containere, pe care însă nu le foloseşte nimeni. Mult mai la îndemână este aruncatul gunoiului direct de la geam.

„Se va igieniza întregul loc şi mâine se va veni cu o echipă pentru deratizare”, a declarat Adrian Calcan, reprezentant al companiei de salubritate, citat de Digi24.ro. 

Cantitatea mare de gunoi i-au uimit până şi pe cei care au venit să o ridice. A fost nevoie de 70 de curse dus-întors pentru ca locul să fie curăţat.

În urmă cu trei luni, de pe o altă stradă din sectorul 5 au fost ridicate 300 de tone de gunoi, dar a reapărut rapid. Tot de nicăieri, desigur. Şi fără ca locatarii să plătească vreun ban, fiindcă nu au contracte cu vreo firmă de salubritate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button