CARTIERELE din Capitală unde PREŢUL apartamentelor a SCĂZUT în ultimul AN

de:
11 iul. 2018
0 Afișari
CARTIERELE din Capitală unde PREŢUL apartamentelor a SCĂZUT în ultimul AN

Unii proprietari de apartamente din Bucureşti şi-au majorat pretenţiile, alţii au fost nevoiţi să le ajusteze. Aproape 62.000 de euro a fost preţul mediu cerut pentru un apartament cu două camere în Bucureşti, arată o analiză ECONOMICA.NET pe baza datelor statistice ale Anunţul.ro.

Cea mai mare scădere de preţ din ultimele 12 lnni a fost înregistrată în cartierul Tineretului – Timpuri Noi, acolo unde preţul mediu cerut a fost în iunie de 79.986 de euro, în scădere cu 8,24% faţă de aceeaşi lună a anului trecut. O scădere de 7,64% s-a înregistrat şi în zona Vitan, acolo unde pentru apartamentele cu două camere se cer 74.497 de euro.

Reduceri de preţ se pot observa şi în zonele Titan – Dristor (-5,94%), Ştefan cel Mare – Tei (-5,31%), Iancului (-5%), Aviaţiei (-4,14%), Bucureştii Noi – Dămăroaia (-2,63%), Băneasa (-2,44%) sau Berceni (-1,1%).

La polul opus, sunt cartiere unde proprietarii cer preţuri mai mari chiar şi cu 40% faţă de aceeaşi lună a anului trecut. Este cazul zonei 1 Mai – Domenii, acolo unde preţul a crescut într-un an de la 53.400 de euro, la 74.000 de euro. O explicaţie ar putea fi dată de faptul că în zona Bulevardului Expoziţiei, în apropierea staţiei de metrou 1 Mai, au fost anunţate şi începute lucrările de construcţie la noi proiecte de birouri. La fel, în zona Universitate – Kogălkniceanu, preţurile cerute de propreitari sunt cu 32% mai mari faţă de iunie 2017.

Iată mai jos lista completă a preţurilor apartamentelor cu două camere din Bucureşti, în luna iunie a acestui an.

Cookies