ARHIVA B365

Cartele mai ieftine pentru metrou. VEZI CUM

Plata unei călătorii cu metroul se efectuează direct din cont, la POS-urile instalate la turnicheţii din staţiile de metrou.

Potrivit unui comunicat remis, luni, Agerpres, promoţia este valabilă pentru plăţile făcute direct la porţile de acces, cu cardurile bancare MasterCard PayPass şi Maestro PayPass.

Preţul promoţional, susţinut de MasterCard, este valabil în toate staţiile de metrou unde este acceptat PayPass – tehnologia contactless – în Bucureşti.

„La doi ani de la start, harta locurilor care acceptă plăţi contactless cu MasterCard PayPass şi Maestro PayPass în Bucureşti se conturează tot mai clar, incluzând, pe lângă restaurante, farmacii şi hypermarketuri, marea majoritate a staţiilor de metrou, şi estimăm ca până la sfârşitul anului să fie acoperite toate staţiile”, a declarat Gabriel Ghiţă, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe.

Campania face parte din iniţiativele în domeniul soluţiilor moderne de plată în transportul în comun, începute de MasterCard în 2010.

Călătoriile cu metroul s-au schumpit începând cu data de 4 august 2012, astfel că o cartelă cu 2 călătorii costă 4 lei, o cartelă cu 10 călătorii – 15 lei, abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii – 60 lei, abonamentul lunar cu 62 călătorii – 50 lei şi abonamentul de o zi – 6 lei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button