Cartea ”Dulce Românie – O istorie a deserturilor de la noi”, lansată în librării de Sărbători (P)

14 dec. 2022
62 Afișari
Cartea ”Dulce Românie – O istorie a deserturilor de la noi”, lansată în librării de Sărbători (P)
Sursă foto: Cartea ”Dulce Românie – O istorie a deserturilor de la noi”

Cartea ”Dulce Românie – O istorie a deserturilor de la noi”, un proiect Dr. Oetker, este unul dintre cele mai ambițioase inițiative de cercetare gastronomică, o colecție unică de rețete cu prăjituri de tradiție de la noi, de la începuturi până în prezent.

Avem un impresionant tezaur gastronomic al dulcelui, și tocmai de aceea, Dr. Oetker și-a propus prin proiectul Dulce Românie valorificarea acestei moșteniri culturale, parte a identității noastre naționale.

Cartea nu a apărut întâmplător în preajma sărbătorilor. Dincolo de istoriile pline de farmec ale cofetarilor de demult, ea conține o colecție de 80 de rețete de prăjituri de tradiție de la noi, care pot fi vedetele oricărei mese de Crăciun.

Această carte o puteți oferi cadou unei persoane dragi, cu care puteți împărtăși în aceste zile speciale poveștile dulcelui nostru tezaur culinar și un strop de inspirație pentru mese reușite in familie. Cartea poate fi găsită de acum în librariile Cărturești sau online, pe site-ul www.carturesti.ro .

Pentru a descoperi mai multe detalii si povești surprinzătoare ale campaniei inițiată de Dr. Oetker, vă invităm să vizitați site-ul www.dulceromanie.ro .

Cookies