Carrefour vinde flori online în parteneriat cu floridelux.ro

de:
11 feb. 2014
0 Afișari
Carrefour vinde flori online în parteneriat cu floridelux.ro

„Este o etapă în care intră carrefour-online.ro, secţiunea market place, respectiv capacitatea noastră de a face parteneriate pe termen lung cu furnizori specializaţi, pentru a aduce şi dezvolta la maxim sortimentul de produse. Credem în potenţialul online al Carrefour România, în ultimele şase luni am cvadruplat numărul clienţilor carrefour-online.ro şi astăzi am ajuns la limita maximă de capacitate ca livrări la domiciliu „, a declarat Vlad Ardeleanu, director formate de crestere şi noi direcţii de dezvoltare al Carrefour România.

Magazinul online are o gamă de 15.000 de produse disponibile la comandă, atât pe food, cât şi non-food.

El a arătat că retailerul are patru direcţii de dezvoltare pentru carrefour-online.ro, respectiv dezvoltarea părţii de customer service, extinderea sortimentaţiei, inclusiv prin parteneriate cu furnizori specializaţi, creşterea capacităţii de livrare şi dezvoltarea site-ului.

În ceea ce priveşte încheierea de parteneriate, Ardeleanu a precizat că serviciile furnizorului trebuie să fie iniţial certificate de un sistem dezvoltat de Carrefour.

Prin parteneriatul cu Carrefour, floridelux.ro are listate, în prezent, 53 de produse în magazinul online al retailerului şi urmează să extindă gama, inclusiv cu produse exclusive. Florile pot fi cumpărate împreună cu alte produse de pe site, pe acelaşi bon, dar livrarea va fi efectuată de florăria online în intervalul ales.

În prezent, Carrefour operează în România patru formate de magazine, cu un total de 163 de magazine – 25 hipermarketuri Carrefour, 78 supermarketuri Market, 59 magazine de proximitate Express şi un magazin online. Retailerul a avut în 2012 vânzări totale de 986 milioane euro, fără TVA, în creştere cu 3% faţă de 2011, şi un profit de 23 milioane euro.

Reţeaua florăriilor FlorideLux plănuieşte ca până la finalul anului 2015 să deschidă 50 de francize, inclusiv în afara ţării. Anul trecut, compania a deschis o franciză la Braşov, iar în acest an urmează una la Cluj-Napoca.

Directorul executiv şi fondatorul florăriilor FlorideLux, Marius Dosinescu, estimează că parteneriatul cu Carrefour ar putea ajunge la 5-10% din business anul viitor.

Cookies