Carrefour deschide primul raion outlet din reţea, într-un hipermarket din Bucureşti

de:
23 iul. 2013
4 Afișari
Carrefour deschide primul raion outlet din reţea, într-un hipermarket din Bucureşti

Retailerul francez Carrefour va opera un raion outlet în cadrul hipermarketului său din cadrul centrului comercial Vitantis Shopping Center, informează un comunicat remis de Vitantis şi citat de Economica.net. Preţurile de la raion vor fi cu până la 80% la peste 1.000 de produse.

„Pe fondul scăderii puterii de cumpărare, am încercat activ în ultimii ani să oferim mai mult, pentru mai puţin. Am gândit raionul outlet împeună cu partenerii de la Carrefour, fiindcă suntem atenţi la nevoile şi la buzunarul clienţilor centrului comercial Vitantis Shopping Center”, a declarat Vlad Dragoescu, reprezentantul Vitantis Shopping Center.

Oferta raionului outlet va fi actualizată cel puţin o dată pe săptămână, iar produsele ce pot fi găsite aici variază de la articole pentru casă şi grădina, la textile, electronice, electrocasnice, jocuri şi accesorii.

De exemplu, de la raionul outlet se poate achiziţiona televizor LCD Philips 42PFL3007H/12 cu 1.399,9 lei, redus de la 1.799 lei, aparat foto WB210 Samsung la preţul de 199 lei, redus de la 399 lei, espressor Circolo Titanium Krups la 369,9 lei, redus de la 749 lei sau căşti Hello Kitty la 29,9 lei, reduse de la 49 lei.

Grupul francez Carrefour operează în România 121 magazine dintre care 24 hypermarketuri Carrefour, 69 supermarketuri Market, şi 28 magazine de proximitate Express.

Cookies