BAZAR

Carne de miel, cumpărată direct de la producător în Piaţa Apărătorii Patriei VEZI PREȚURILE

Deschiderea oficială a Târgului de miei va avea loc luni, 18 aprilie 2011, la ora 10. Crescătorii de animale vor avea la dispoziţie o zonă de comercializare amenajată pe o suprafaţă de 1.000 mp, unde vor fi montate 45 de ţarcuri, fiecare având o capacitate de 20 de miei.

„Astfel, sub supravegherea Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti (DSVSA), în perioada 18 – 23 aprilie, între orele 8.00 -20.00, bucureştenii îşi pot achiziţiona carnea de miel, la preţ de producător (între 18 – 20 lei kilogramul), direct de la ciobanii veniţi din toate zonele ţării”, informează Primăria Sectorului 4 într-un comunicat.

Cumpărătorii care vor să verifice carnea de miel dacă este bună pentru consum, se pot adresa punctului sanitar-veterinar, special amenajat în Piaţa Progresul din şos. Giurgiului nr.107, în spatele halei de carne. Acesta funcţionează de luni până duminică inclusiv, în intervalul orar 08.30 – 18.30. Examenul bacteriologic costă 7 lei şi se face în baza actului de identitate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button