COOL CITY

Carnavalul Latino: cea mai lungă petrecere a anului

Incepand de vineri, 25 februarie ora 22:00 pana luni, ora 02:00, timp de 50 de ore
non – stop, va avea loc in Discoteca SALSA For You cea mai lunga petrecere a anului.k

CARNAVALUL LATINO din Bucuresti este singurul carnaval organizat in Europa de Est si reprezinta avanpremiera romaneasca a celebrului Carnaval de la Rio de Janeiro. Cel mai important moment al Carnavalului este concursul-maraton „O SAPTAMANA LA RIO” ce se va desfasura timp de 50 de ore non-stop, premiul constand intr-o excursie de doua persoane la Carnavalul de la Rio de Janeiro – Brazilia.

Program

Vineri, 25 februarie „Noaptea Dansului” : In deschidere va canta trupa TIMBA, urmata de show-urile scolilor de dans din Bucuresti. Concursul Cupa Carnavalului la dans- individual va fi jurizat de: Dani Otil, Grig Ghiroiu si Edi Stancu.

Sambata, 26 februarie „Noapte pe Plaja” (nisipul va fi inlocuit de confetti) – Pe tot parcursul zilei se organizeaza concursuri de, workshop de samba. Seara incepand cu ora 22, se lanseaza scoala de dans Oportunidad cu un show de percutie sustinut de perecutionistii din spectacolul Feel the Rhythm si show-uri ale scolilor de dans din Bucuresti.

Duminica, 27 februarie „Noaptea Fotbalului” – In cursul zilei se continua concursurile de ping-pong, ciclism pe bicicleta medicinala, twister, fotbal de masa. La ora 12, ziua, Wilmark va preda pentru copii vedetelor invitate prima lectie de salsa. La ora 20 impreuna cu AFAN, participantii la Carnaval se vor intalni cu fotbalisti profesionisti de la echipele Bucurestene din seria I. La ora 22 toti cei prezenti vor beneficia de un spectacol in exclusivitate marca Doru Octavian Dumitru. Dupa ora 24 se desemneza castigatorul marelui premiu al concursului ’’O SAPTAMANA LA RIO”

Pe toata perioada Carnavalului, Discoteca SALSA For You se va metamorfoza in Plaja Salsa Copacabana, unde animatoarele si dansatoarele de samba „vor sta la plaja” in costume de baie. Decorul unic al discotecii va fi completat cu baloane, ghirlande, serpentine, masti de carnaval si sute de kilograme de confetti, care vor contribui din plin la crearea atmosferei exotice.

Pentru orice informatii referitoare la regulament, istoricul evenimentului si alte detalii, va rugam accesati: www.carnavallatino.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button