Cârnaţi ciobăneşti, pastramă de oaie şi scrumbie sărată, la târgul de produse tradiţionale din acest weekend

de:
21 ian. 2011
4 Afișari
Cârnaţi ciobăneşti, pastramă de oaie şi scrumbie sărată, la târgul de produse tradiţionale din acest weekend

Bucureştenii care doresc să deguste din preparate „ca la mama acasă”, printre care şi celebrul borş de peşte de Dobrogea, sunt aşteptaţi, la sfârşitul acestei săptămâni, să dea o fugă la târgul de produse tradiţionale ce se desfăşoară în incinta Universităţii de Știinţe Agricole şi Silvice „Gheorghe Ionescu Siseşti”.

De aici, bucureştenii pot pleca acasă cu diverse tipuri de cârnaţi ciobăneşti afumaţi, din carne de oaie şi vită, cârnaţi vânătoreşti, carne de porc, slănină, pastramă ciobănească de oaie afumată obţinută din pulpă de oaie, piept de pui afumat, jigou de berbecuţ afumat, muşchiuleţ de porc şi de vită afumat.

Din Ardeal, producătorii vor aduce ceafă de porc a la Chilieni, cârnaţi cu boia, cotlet de porc, piept de porc, carnaţi tradiţionali a la Chilieni, salam de casă şi salam cu boia.

De la standul dobrogean, bucureştenii pot cumpăra scrumbie sărată de Dunăre, hamsie, bragă de la Agigea, un vin Pelin şi renumitele produse tradiţionale – ruladă de berbecuţ Merinos de Palace, cârnaţi patricieni şi cârnaţi dobrogeni cu boabe de muştar.

Intrarea la târg este liberă.

Cookies