ȘTIRI

Carmen Iohannis a alergat la un semimaraton caritabil: „A fost greu, dar plăcut” VIDEO

Carmen Iohannis a spus, la predarea ştafetei către elevii săi din clasa la care este dirigintă, că a fost o cursă grea, dar că face orice pentru copiii născuţi prematur.

„Am alergat pentru bebeluşii noştri, de la Secţia de Neonatologie de la Sibiu, care sperăm să aibă o viaţă normală. Pentru zâmbetele lor şi pentru îmbrăţişările şi mângâierile lor facem orice. A fost o cursă plăcută. Nu e uşor, dar m-am antrenat două luni şi jumătate. Sper să fie cât mai bine şi mai uşor de acum încolo, pentru că nu aş vrea să renunţ”, a declarat Carmen Iohannis la finalul cursei, conform mediafax.ro.

Întrebată dacă va mai alerga, Carmen Iohannis a spus: „dacă ajută Domnul şi mă simt bine, voi continua”.

Totodată, întrebată dacă e mai bine la tenis sau la alergat, Carmen Iohannis a făcut o invitaţie la mişcare tuturor celor prezenţi, spunând că fiecare trebuie să îşi aleagă sportul preferat: „Fiecare sport are frumuseţea lui. Eu îi invit pe toţi fie la alergare, fie la tenis, la orice sport le face plăcere pentru că e spre sănătate şi binele nostru al tuturor”.

Carmen Iohannis a alergat 5,25 de kilometri. A preluat ştafeta de la elevii săi şi a predat-o altor elevi, în total, în cadrul Semimaratorului participând toţi cei 31 de elevi din clasa unde Carmen Iohannis este dirigintă, la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, fie ca alergători, fie ca voluntari.

Aceasta este cea de-a cincea ediţie a Semimaratonului şi prima în care startul se dă diferenţiat datorită numărului mare de alergători, dublu faţă de ediţia anterioară.

Potrivit organizatorilor, alergătorii susţin cauza preferată prin achitarea taxei de participare, iar susţinătorii pot face donaţii directe pe web-site-ul evenimentului. Până acum s-au strâns aproape 300.000 de lei, iar susţinerile continuă până la data de 1 iunie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button